fu'a_ulu

Coolplas MO GA'O SILI

Coolplas MO GA'O SILI

1. O faʻavae o le gaʻo o le tino
Tatou amata i mea faavae.E le faia tutusa uma ga'o.E lua ituaiga ga'o ma'oti o tatou tino: ga'o i lalo o le pa'u (le ituaiga e ta'avale i luga o le sulugatiti o lou ofuvae) ma le ga'o visceral (mea e laina ai ou totoga ma e fesoota'i ma le ma'i suka ma le ma'i fatu).
hgfdyutr

Mai iinei i fafo, pe a tatou faasino i le gaʻo, o loʻo tatou talanoa e uiga i gaʻo subcutaneous, aua o le ituaiga gaʻo lea e taulaʻi i ai coolplas.O se suʻesuʻega talu ai nei na faʻaalia ai o le malosi o le tino e aveese gaʻo i lalo o le tino e faʻaitiitia i le matua, o lona uiga o loʻo tatou tauina se taua maualuga i aso fanau taʻitasi tatou te faamanatuina.

2.O le a le coolplas?
Coolplas, e masani ona taʻua o "Coolplas" e tagata gasegase, e faʻaaogaina le malulu malulu e talepe ai sela gaʻo.O sela ga'o e sili ona a'afia i a'afiaga o le malulu, e le pei o isi ituaiga sela.A'o fa'a'aisa sela ga'o, e fa'asao le pa'u ma isi fausaga mai manu'a.
O se tasi lea o togafitiga fa'aitiitiga ga'o e sili ona ta'uta'ua, fa'atasi ai ma le 450,000 fa'atinoga e faia i le lalolagi atoa.

3.A faiga malulu
A maeʻa se suʻesuʻega o fua ma foliga o le gaʻo gaʻo e togafitia, e filifilia se applicator o le tele talafeagai ma curvature.O le vaega o lo'o atugalu ai ua fa'ailogaina e fa'ailoa ai le nofoaga mo le tu'uina o le tagata talosaga.E tu'u se pa'u gel e puipui ai le pa'u.E fa'aoga le mea fa'apipi'i ma fa'amama le pupuni i totonu o le omo o le fa'aoga.O le vevela o loʻo i totonu o le applicator e pa'ū, ma a oʻo i ai, o le vaega e faʻavaivaia.O nisi taimi e maua ai e tagata ma'i le le to'a ona o le tosoina e le masini masini o latou aano, ae o le a foia i totonu o ni minute, pe a fa'aletonu le vaega.
O ma'i e masani ona matamata TV, fa'aoga a latou telefoni po'o faitau i le taimi o le fa'agasologa.A maeʻa le itula le umi o togafitiga, e tape le vacuum, aveese le applicator ma lomi le vaega, lea e ono faʻaleleia ai taunuuga mulimuli.

4.Aisea e filifili ai Coolplas mo le gaʻo tele
• O sui lelei e fai si tino lelei ae e la'ititi le ga'o ma'a'a o le tino e le mafai ona fa'aitiitia i mea'ai po'o fa'amalositino.
• O le fa'agasologa e le fa'aleagaina.
• E leai ni a'afiaga umi po'o ni a'afiaga ogaoga.
• E le mana'omia le fa'ama'i ma vaila'au tiga.
• O le faʻagasologa e lelei mo le manava, lima alofa ma tua.

5. O ai se sui lelei mo le fa'a'aisa ga'o?
Coolplas e foliga mai o se togafitiga saogalemu ma aoga mo le gau o gaʻo e aunoa ma le faʻaitiitia o le liposuction poʻo le taotoga.Ae e taua le maitauina o Coolplas e faʻamoemoe mo le paʻu o le gaʻo, ae le o le paʻu o le mamafa.O le sui fa'ata'ita'i ua leva ona latalata i le mamafa o le tino, ae o lo'o i ai ni vaega fa'ama'a'a, fa'apipi'i o ga'o e faigata ona 'ave'esea pe a na'o mea'ai ma fa'amalositino.Coolplas foi e le fa'atatau i ga'o visceral, o lea e le fa'aleleia ai lou soifua maloloina atoa.Ae e mafai ona fesoasoani ia te oe e fetaui ma lau pea paʻu paʻu e sili ona e fiafia i ai.

6. O ai e le o se sui tauva mo coolplas?
O ma'i e maua i tulaga malulu, pei o le cryoglobulinemia, urticaris malulu ma le paroxysmal cold hemoglobulinuria e le tatau ona maua Coolplas.O tagata mama'i e vaivai le pa'u po'o le leo leaga atonu e le talafeagai mo le fa'atinoga.

7. Tulaga lamatia ma a'afiaga
O nisi o aʻafiaga masani o Coolplas e aofia ai:
1) Toso lagona i le nofoaga o togafitiga
A'o faia le Coolplas, o le a tu'u e lau foma'i se ta'aiga ga'o i le va o ni pa'u malulu se lua i le vaega o lou tino o lo'o togafitia.E mafai ona tupu ai se lagona o le tosoina po'o le tosoina e tatau ona e fa'atali mo le tasi i le lua itula, o le umi lea e masani ona fai ai.

2) Tiga, tui, po'o le tiga i le nofoaga o togafitiga
Ua maua e le au su'esu'e o le a'afiaga masani o Coolplas o le tiga, tui, po'o le tiga i le nofoaga o togafitiga.O nei lagona e masani ona amata vave pe a uma togafitiga seia oʻo ile lua vaiaso talu ona maeʻa togafitiga.O le malosi o le malulu o le vevela o le paʻu ma le aano o loʻo faʻaalia i le taimi o Coolplas atonu o le mafuaʻaga lea.
O se suʻesuʻega mai le 2015 na toe iloilo ai taunuʻuga o tagata na faia faʻatasi 554 Coolplas taualumaga i luga o le tausaga e tasi.O le toe iloiloga na maua ai o soʻo se tiga pe a maeʻa togafitiga e masani lava ona 3-11 aso ma alu ese na o ia.

3) Mumu le tumau, fula, manuʻa, ma le paʻu i le nofoaga o togafitiga
O aʻafiaga masani a Coolplas e aofia ai mea nei, o loʻo i ai uma i le mea na faia ai togafitiga:
• mumu le tumau
• fula
• momomo
• maaleale pa'u

E mafua ia mea ona o le aafia i le malulu.E masani ona alu ese na o i latou pe a mavae ni nai vaiaso.O nei a'afiaga e tupu ona o Coolplas e a'afia ai le pa'u i se faiga tutusa e pei o le malulu, i le tulaga lea e fa'atatau i le ga'o i lalo tonu o le pa'u.Ae ui i lea, Coolplas e saogalemu ma o le a le tuʻuina atu ia te oe le malulu.


Taimi meli: Nov-24-2021