fu'a_ulu

FAQ (IPL Ave'esea Laulu)

FAQ (IPL Ave'esea Laulu)

Q1 E masani/Ua lelei le i ai o se manogi mu pe a fa'aoga?
O le manogi o le mu pe a fa'aoga e mafai ona ta'u mai ai e le'i saunia lelei le vaega o togafitiga mo togafitiga.O le pa'u e tatau ona matua leai se lauulu (mo fa'ai'uga sili e ala i le seleina, pe a le aveese atoa le lauulu e ono afaina ai le pito i luma o le masini), fa'amama ma fa'agogo.Afai ei ai se lauulu vaaia e tumau pea i luga aʻe o le paʻu, e mafai ona mu ile togafitiga ma le masini.Afai e te popole STOP togafitiga ma fa'afeso'ota'i matou.

Q2 O le IPL Aveesea o Laulu mo Tamaloloa?
IPL Hair removal e le naʻo tamaitai ma o le mea moni o se auala sili ona lauiloa ma aoga mo alii e aveese ai le tino e le manaʻomia poʻo le lauulu mata e aunoa ma le popole e uiga i le seleina o mageso poʻo le maua o lauulu ulu.E lauiloa foi mo le maketi transgender lea e mafai ai e le aveeseina o lauulu tumau ona fai se vaega taua o le faagasologa o suiga.

Q3 O a vaega o le tino e mafai ona togafitia?
Toeitiiti lava o soʻo se vaega o le tino e mafai ona togafitia ma o vaega sili ona taatele tatou te togafitia o vae, tua, tua o le ua, laugutu pito i luga, auvae, lalo lima, manava, laina bikini, foliga, fatafata, ma isi.

Q4 E saogalemu le IPL mo le aveeseina o lauulu mata?
E mafai ona aveese le lauulu mata ile IPL mai alafau i lalo.E le saogalemu le faʻaogaina o le IPL i soʻo se mea e latalata i mata poʻo mo mata mata ona o loʻo i ai le lamatiaga malosi o le faʻaleagaina o mata.
Afai o loʻo e faʻatau se masini IPL fale ma e te manaʻo e faʻaoga mo lauulu mata, siaki lelei e siaki pe talafeagai.O le tele o masini e iai se pusa moli e ese mai mo le fa'aogaina o mata, ma se fa'amalama la'ititi mo le sa'o lelei.

Q5 E fa'amaonia i'uga tumau?
Leai, e le mafai ona faʻamaonia taunuuga ona o loʻo i ai le tele o mea e aʻafia ai i latou, ae le itiiti ifo i le gafa o le tagata.
E tusa ai ma le American Society for Dermatologic Surgery e le mafai ona iloa muamua po o ai o le a manaʻomia le tele o togafitiga ma le umi o le lauulu e tumau ai.
O loʻo i ai se numera toʻaitiiti o tagata taʻitoʻatasi e le aoga le IPL, e ui lava atonu latou te "atoatoa" mataupu i luga o pepa, ma lauulu uliuli ma paʻu mama ma e leai se faʻamatalaga faasaienisi mo lenei mea.
Ae ui i lea, o le faʻalauteleina o le lauiloa o le IPL mo le aveeseina o lauulu ma le numera o iloiloga susulu e faʻamaonia ai le tele o tagata e ausia ni taunuuga lelei.

Q6 Aisea e mana'omia ai le tele o sauniga ma umi tele e maua ai i'uga lelei?
I se faapuupuuga, e mafua ona o le tuputupu aʻe o lauulu e mulimuli i laʻasaga 3, ma o lauulu i le tino atoa o loʻo i ai i vaega eseese i soo se taimi.E le gata i lea, o le taamilosaga tuputupu aʻe o le lauulu e eseese i le umi o le taimi e faʻatatau i le vaega o le tino o loʻo fesiligia.
E na'o le aoga o le IPL i luga o lauulu o lo'o i ai i le tulaga o le tuputupu ae malosi i le taimi o togafitiga, o le mea lea e manaʻomia ai le tele o togafitiga ina ia mafai ai ona togafitia lauulu uma i le tuputupu aʻe.

Q7 E ​​fia ni togafitiga ou te mana'omia?
Ole aofa'i ole togafitiga e mana'omia ole a eseese ile tagata ma le vaega ole togafitiga.Mo le tele o tagata o le averesi o le valu i le sefulu vasega e manaʻomia e faʻaitiitia tumau ai lauulu i le bikini poʻo lalo o le lima ma matou iloa ai o tagata faʻatau e ofo i taunuuga e mafai ona faia e se tasi o togafitiga faʻafouina ata.O mea eseese e oʻo mai i le numera o togafitiga e pei o le lanu o lou lauulu ma lou paʻu, faʻapea foʻi ma mea e pei o le maualuga o le homone, lauulu lauulu ma le taamilosaga o lauulu.


Taimi meli: Nov-25-2021