fu'a_ulu

Q-sui leisa e lelei i le togafitia o le fea pigmenti faafitauli 2?

Q-sui leisa e lelei i le togafitia o le fea pigmenti faafitauli 2?

Fe'au
Freckles o faʻamaʻi faʻamaʻi o le autosomal, lea e masani ona tupu i foliga ma isi vaega, ma e iai uiga o suiga o vaitau.Q-switched laser technology e iai sona aafiaga lelei i le togafitia o freckles.O nisi tusitusiga e talitonu pe a o gatasi le umi o le galu o le fugalaʻau sini ma le umi o le galu o le laser, e mafai ona faʻaumatia faʻaumatia le pigmenti sini.O le moli samasama-lanumeamata i le 532 nm na faʻaaogaina mo togafitiga o freckles.O le aofa'i o fua faatatau aoga na o'o i le 98% e ala i le tulitatao mata'ituina.E leai se ma'ila na maua i tulaga uma.
Tatau
O pe'a e manatu e tuia le pigmenti i totonu o le pa'u o le tagata, ma fai ai se fa'ailoga tumau i luga o le pa'u.Mo le aveeseina o peʻa, faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo le faʻapipiʻiina o le paʻu o le paʻu, paʻu o le paʻu, paʻu vailaʻau, faʻamaisa, electrocautery, CO2 laser, ma isi metotia e masani ona faʻaaogaina i le falemaʻi, ae o le aʻafiaga e le lelei, ma maʻila o tikeri eseese e masani lava. taumatau.
O le mataupu faavae o le Q-switched leisa aveesea o pe'a o le faʻaaogaina foi lea o le filifiliga photothermal aafiaga o lasers e faʻapitoa blasts vaega pigments ma paʻu paʻu manu'a sela e ala i se umi galu leisa faapitoa, ma ausia ai le faamoemoega o le aveesea peʻa.
Q-switched laser togafitiga o peʻa e iai le lelei o le faʻaitiitia o le tiga, faʻaitiitia le faʻaleagaina o le tino, leai se maʻila, toe faʻaleleia vave, maualuga le faʻamalologa, ma le faʻasaoina o le taimi.Ole fua ole togafitiga e tasi e oʻo ile 44.5% ma o le aofaʻiga aoga ole 100%.O le taimi nei o le auala sili.
HDFGJHG
Q-switched laserfreckle lelei
1. Togafitiga filifilia: e leai se ma'ila e totoe pe a uma togafitiga.
2. Puupuu taimi togafitiga: O le togafitiga e vave, ma e leai sona aafiaga i galuega, olaga, ma aʻoaʻoga.
3. Leai ni aʻafiaga: E le manaʻomia le faʻamaʻi mo taotoga, ma e leai ni aʻafiaga ma faʻasologa.
4. Lelei ma saogalemu: O le pigmenti e mafai ona faʻalauteleina vave i lalo o le malosi maualuga o le Q-switched laser, faʻamaʻi ma malepe i ni vaega laiti, o loʻo faʻafefeteina e sela ma le aofia ai mai le tino.
O faʻamatalaga o loʻo i luga o loʻo tuʻuina mai e le Fractional CO2 Laser Equipment Factory


Taimi meli: Nov-24-2021