fu'a_ulu

Le Fa'atupuina o le Laser Hair Removal Industry ma Fa'amanuiaga ole Diode Lasers

Le Fa'atupuina o le Laser Hair Removal Industry ma Fa'amanuiaga ole Diode Lasers

I tausaga talu ai nei, o le laser hair removal market ua tupu faʻateleina.E tusa ai ma se lipoti talu ai nei a le Research and Markets, o loʻo faʻatatauina o lenei pisinisi o le a oʻo atu i le $ 3.6 piliona i le 2030. O lenei tuputupu aʻe e mafai ona faʻatatau i le alualu i luma i tekinolosi laser lea na sili atu ona saʻo ma aoga togafitiga nai lo se isi lava taimi muamua.

O se tasi o nei tekinolosi taʻutaʻua o lasers diode, na atiina ae e Beijing Sincoheren o loʻo gaosia mea faʻafomaʻi ma mea faʻalelei talu mai le 1999. Latou te ofoina atu le faʻaogaina o le Intensive Pulse Light (IPL) faʻapipiʻiina ma ni galu eseese se tolu - 755nm, 808nm ma 1064nm - faʻatupuina maualuga. lelei mo le tulituliloaina o lauulu i o latou aʻa e aunoa ma le faaleagaina o aano o loʻo siomia ai pe tuʻu ai soʻo se toega i tua.

O le diode laser system ua mamanuina e taulaʻi ai le melanin o loʻo i totonu o lauulu lauulu lea e fesoasoani e faʻaumatia i latou mai totonu i fafo ae faʻaitiitia ai le ita i luga o ituaiga paʻu maʻaleʻale e pei o latou e aʻafia i le paʻu poʻo le rosacea ona o lona faʻaogaina o le pito malulu.E le gata i lea, latou te manaʻomia ni nai sauniga nai lo isi metotia o lona uiga e te faʻasaoina le taimi i tau o le tausiga mo iʻuga umi.

Aotelega, e leai se masalosalo o le alualu i luma i tekinolosi leisa e pei o lasers diode ua suia ai le alamanuia aveesea lauulu ma vave togafitiga taimi ae maua ai taunuuga lelei aoao;o ia mea uma e faʻaopoopoina i se fofo sili atu ona taugofie mo tagata faʻatau e suʻe se toomaga tumau mai lauulu le manaʻomia o le tino ae e le manaʻo e faʻafefe i taunuuga lelei!


Taimi meli: Mati-04-2023