fu'a_ulu

O le Diode 808nm laser 2000w fou e fatuina ai se aafiaga vave ma sili atu ona lelei le aveeseina o lauulu laser.

O le Diode 808nm laser 2000w fou e fatuina ai se aafiaga vave ma sili atu ona lelei le aveeseina o lauulu laser.

Talu ai nei, na faʻalauiloaina ai se Diode 808nm laser 2000w fou e tuʻuina atu i tagata le faʻaaogaina o lauulu laser i se auala vave ma sili atu ona aoga.
Ua lipotia mai o lenei ituaiga fou o leisa e faʻaaogaina le tekonolosi mataʻutia ma le mamanu, lea e mafai ona faʻasaʻolotoina le tele o le malosi o le laser i se taimi puupuu, ma faʻateleina ai le taua o le aveeseina o lauulu.I le taimi lava e tasi, o lenei leisa ua faʻapipiʻiina foi i se faiga malulu sili, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le vevela o le paʻu ma faʻamalolo ai le tiga ma le faʻalavelave i le taimi o togafitiga.
I le maketi, o lenei leisa ua matua popole ma lauiloa.O le tele o tagata faʻaoga na fai mai pe a faʻatusatusa i le auala masani e aveese ai lauulu, o le faʻaaogaina o lenei leisa e mafai ona maua ai se aafiaga umi, ma o le togafitiga e sili atu ona faʻalelei ma faigofie.
I le taimi lava e tasi, na tuuina atu foi e tagata tomai faapitoa le viiga maualuga i le faatinoga o lenei laser.Le tele o faʻalapotopotoga faʻafomaʻi ma faleoloa lalelei ua faʻafeiloaʻi lenei laser i totonu oa latou auaunaga e fesoasoani ai i le tele o tagata faʻaoga e foia le faʻafitauli o le aveeseina o lauulu.
I se tulaga lautele, o le faʻalauiloaina o lenei Diode 808nm laser 2000w fou e maua ai e tagata se faʻataʻitaʻiga vave ma sili atu ona lelei le aveeseina o lauulu laser.I le lumanaʻi, o lenei leisa o le a avea foi ma se tasi o oloa vevela i luga o le maketi, fesoasoani i le tele o tagata faʻaoga e maua le matagofie ma le mautinoa


Taimi meli: Feb-20-2023