fu'a_ulu

O le a le laser hair removal?

O le a le laser hair removal?

Leisa lauulu aveesea o le taimi nei e sili ona saogalemu, vave ma tumau tekinolosi aveesea lauulu.

mataupu faavae

O le aveeseina o lauulu laser e faʻavae i luga o le mataupu faavae o le faʻaogaina o le photothermal dynamics.E ala i le fetuunaʻi talafeagai o le umi o le galu, malosi ma le lautele o le pulupulu, e mafai e le laser ona pasi atu i luga o le paʻu e oʻo atu i le aʻa o le lauulu lauulu.O le malosi o le malamalama e faʻafefe ma liua i le malosi o le vevela lea e faʻaumatia ai le lauulu lauulu, ina ia mafai ai e le lauulu ona leiloa lona gafatia toe faʻafouina e aunoa ma le faʻaleagaina o mea o loʻo siomia ai, ma e laʻititi le tiga.E le gata i lea, o le aveeseina o lauulu leisa e faʻaaogaina ai le "filifiliga photothermal effect" o le laser, lea e faʻaogaina ai se leisa e faʻalogo i se umi o le galu e pasi atu i le epidermis ma faʻamalamalamaina saʻo le follicle lauulu.O le melanin o le follicle o le lauulu ma le laulu o lauulu e faʻafefeteina le malosi malamalama, ma o le aʻafiaga o le vevela e mafua ai le necrosis follicle o lauulu ma e le toe tupu ai lauulu.A o le faagasologa o le vevela absorption necrosis o lauulu follicle e le mafai ona toe faʻafoʻiina, e mafai e le laser lauulu aveese ona ausia le aʻafiaga o le aveeseina o lauulu tumau.

manuia

1. O faʻaiʻuga o le tele o suʻesuʻega faʻapitoa e faʻaalia ai o le tele o lagona o tagata mamaʻi ua naʻo le lagona o le "faʻafefeina e le paʻu paʻu".

2. O le lelei o le laser hair removal o le lauulu e aveese atoa.E mafai e le laser ona ulu i totonu o le loloto o le dermis ma le ga'o ga'o, ma galue i luga o follicles lauulu loloto o vaega eseese e aveese lelei ai le lauulu loloto o soo se vaega o le tino o le tagata.

3. O le lelei o le aveeseina o lauulu laser o le a le afaina ai le epidermis, le paʻu, ma le galuega afu.E mafai ona puipuia lelei le paʻu mai le faʻaleagaina i le vevela.[1]

4. O le lelei o le aveeseina o lauulu leisa o le paʻu o le pigmenti pe a uma le aveeseina o lauulu e latalata tele i o tatou paʻu.

5. O le lelei o le aveeseina o lauulu laser e vave.

Vaega

1. O le galu sili ona lelei e faʻaaogaina mo togafitiga: o le laser e mafai ona faʻaogaina atoatoa e le melanin, ma e mafai e le laser ona tuʻia lelei le paʻu e oʻo atu i le nofoaga o lauulu lauulu.O le matafaioi a le laser e atagia lelei i le gaosiga o le vevela i luga o le melanin i lauulu lauulu e aveese ai lauulu.

2. Mo le sili ona lelei o le aveeseina o lauulu, o le taimi manaʻomia laser pulse e fesoʻotaʻi ma le mafiafia o lauulu.O le mafiafia o le lauulu, o le umi ole taimi ole gaioiga ole laser e manaʻomia, lea e mafai ona ausia le aafiaga lelei e aunoa ma le faʻaleagaina o le paʻu.

3. Leisa hair removal e le maua mai pigment precipitation i luga o le paʻu paʻu pe a uma le aveeseina o lauulu e pei o auala masani aveesea lauulu.E mafua ona o le paʻu e faʻaitiitia le laser i le taimi e aveese ai lauulu laser.

4. O le faʻaogaina o le malulu e mafai ona puipuia lelei le paʻu mai le laser mu i le faagasologa atoa.


Taimi meli: Nov-25-2022