fu'a_ulu

Aisea ua avea ai le HIFU Technology ma mea e sili ona fiafia i ai i le Anti-Aging?

Aisea ua avea ai le HIFU Technology ma mea e sili ona fiafia i ai i le Anti-Aging?

O le taotoga faʻasolosolo muamua na faʻatatau i le tasi le vaega o le paʻu, o lona uiga e leʻi faamalieina tele le aafiaga.Ole taotoga o le pa'u ma le maanuminumi o aso nei e masani ona fa'aopoopoina le togafitiga ole SMAS e ausia ai le fa'aleleia tumau.
Ae ui i lea, e tatau ona maitauina talu ai o le SMAS layer o se mea loloto tele ma vaʻa toto ma neura o loʻo savali lata ane, o le faʻamalolo e faʻaogaina le SMAS e pei o le tulaga faʻaogaina e tatau ona masani i fausaga faʻapitoa taua o loʻo taʻua i luga e aloese ai mai faʻalavelave ma sequelae.
I tausaga talu ai nei, ua i ai se mea fou fou i le cosmetology faafomaʻi, o lona uiga, HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), o se meafaigaluega na faʻaaogaina muamua i togafitiga faafomaʻi.E faʻaaogaina le HIFU Machine i luga o le paʻu e taulaʻi i le maualuga o le malosi o le ultrasound i le tulaga togafitiga.E mafai ona fa'atinoina e aunoa ma le fa'aleagaina o so'o se auga, ma fete'ena'iga e mafai ona fa'atupu ai a'afiaga maualuga-malosi i totonu ole pa'u.
tekinolosi HIFU e le gata e mafai ona ausia si'itia pa'u e le invasive ae faaosofia foi collagen proliferation, taulai atu le malosi o le vevela i le vaega SMAS.Pe a faʻamalolo le SMAS ma faʻamalosi, o le a faʻapipiʻi faʻatasi ma maso ma paʻu e fatu ai se faʻaleleia, lea e sili atu le aoga nai lo le faʻamalosi mo na o le paʻu.

ERTY

Le Amataga ole HIFU Tekonolosi
O le faʻaaogaina o tekinolosi ultrasound i vailaʻau na amata i le 1930s.I le amataga, o le suʻesuʻeina o le ultrasound o le taulaiga autu.Ole su'esu'ega ole Ultrasound ua atia'e ma le matua ma ua fa'aaogaina lautele ile falema'i.
I le fa'ata'ita'iga o le ultrasound, ua sili atu le manuia o mataupu i taotoga fai'ai i le amataga o le 1950s.HIFU ua feagai ma le tele o tausaga o le faaleleia faatekinolosi ma le maualuga atiina ae ma matua tekinolosi ata faafomai, lea e manaomia mo le maualuga-malosi taulai togafitiga ultrasound ma saʻo tolu-dimensional imaging.Tuuina atu se faavae lelei.

KGUYIU

O le a le HIFU
High-intensity focused ultrasound (HIFU) ose tekonolosi ua atiaʻe i luga o le faʻavae o le ultrasound, lea e faʻaleleia lelei ai le ultrasound e maua ai le faʻaogaina lelei ma le taulaʻi i totonu o mea ola.E mafai ona ati i lalo-malosi ultrasound in vitro e aunoa ma le faaleagaina.E ala i masini masani ma taulaʻi saʻo i vaega o loʻo aʻafia o le tino, e maua ai se aafiaga maualuga-maualuga le tumau (i luga aʻe o le 60 ℃).
E leai se fa'alavelave ma leai ni a'afiaga i le taimi atoa o togafitiga.O totoga muamua ma galuega autu a le tagata maʻi o loʻo fesiligia e faʻasaoina, ma i le taimi lava e tasi o loʻo i ai le galuega o le faʻaleleia o le puipuiga.
Tulaga lelei
Talosaga HIFU
O tekonolosi e fa'atatau i le ultrasound ua atia'e i le taimi nei ma ua fa'aaogaina lautele i le tele o vaega.I aso nei, e masani ona faʻaaogaina i le faʻafomaʻi faʻafomaʻi mo le faʻamaʻaina o foliga ma le siiina o mata, lea e oʻo atu i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ultrasound faʻapitoa mo le tausiga o le paʻu, foliga, ma le suiga o le tino.
O faʻamatalaga e tuʻuina atu e le HIFU 3D machine supplier.

OYUI


Taimi meli: Nov-24-2021